Sergio Leone Trivia

Every Sergio Leone trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sergio Leone questions and answers

  1. What is the last line of the film The Good, the Bad and the Ugly?

    Answer: You see, in this world there's two kinds of people, my friend...

    From Spaghetti Westerns

  2. Which of these films is NOT influenced by The Good, the Bad and the Ugly?

    Answer: Star Wars

    From Spaghetti Western Influence

  3. What is the name of Clint Eastwood's character in the film?

    Answer: Blondie

    From Spaghetti Western Influence

  4. What is the name of the actress who plays Deborah Gelly in Once Upon a Time in America?

    Answer: Elizabeth McGovern

    From The Art of the Heist

  5. Who directed Once Upon a Time in America?

    Answer: Sergio Leone

    From The Art of the Heist

  6. What language was The Good, the Bad and the Ugly originally filmed in?

    Answer: Italian

    From Director: Sergio Leone

  7. In which decade does the film begin?

    Answer: 1920s

    From Classic Crime Epics

  8. What is the name of the bridge that Blondie and Tuco blow up in The Good, the Bad and the Ugly?

    Answer: Langstone Bridge

    From Famous Western Duels

All Sergio Leone quizzes