Sekiro Trivia

Every Sekiro trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sekiro questions and answers

  1. Which prosthetic tool is effective against the boss of Ashina Castle?

    Answer: Loaded Spear

    From Ashina Castle

  2. What is the name of the special ability that allows Wolf to resurrect after death in Sekiro?

    Answer: Kuro's Charm

    From Stealth Assassinations

  3. Which prosthetic tool can be used to return enemy projectiles?

    Answer: Loaded Umbrella

    From Prosthetic Arm

  4. What is the nationality of the commando known as 'The Sniper'?

    Answer: Australian

    From Stealth Mechanics

  5. In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, who is the mute sniper?

    Answer: Quiet

    From Stealth Mechanics

  6. What is the name of Sekiro's prosthetic arm?

    Answer: Shinobi Prosthetic

    From Prosthetic Arm

  7. Which ethereal being is associated with the Senpou Temple?

    Answer: Folding Screen Monkeys

    From Ethereal Beings

  8. What is the name of the fictional drug in Hitman 3?

    Answer: Serum 114

    From Stealth Mechanics

All Sekiro quizzes