Scream Trivia

Every Scream trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scream questions and answers

  1. What is the first urban legend depicted in the movie Urban Legend (1998)?

    Answer: The Killer in the Backseat

    From Urban Legends

  2. Which character is a horror movie expert in Scream?

    Answer: Randy Meeks

    From Evolution of Slasher Films

  3. What is the name of the killer's costume in Scream?

    Answer: Ghostface

    From Haunting Mystery Calls

  4. Who wrote the screenplay for Scream?

    Answer: Kevin Williamson

    From Urban Legends

  5. What is the name of the book written by Gale Weathers in Scream?

    Answer: The Woodsboro Murders

    From Ghostface

  6. What is the name of the beauty pageant Sarah Michelle Gellar's character wins?

    Answer: Croaker Queen

    From Urban Legends

  7. What is Randy's rule about sequels?

    Answer: The body count is always bigger

    From Iconic Horror Rules

  8. Who played the role of Buffy in the TV series, not the movie?

    Answer: Sarah Michelle Gellar

    From Iconic Scream Queens

All Scream quizzes