Scotty McCreery Trivia

Every Scotty McCreery trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scotty McCreery questions and answers

  1. Which song by Scotty McCreery was inspired by his grandparents?

    Answer: Five More Minutes

    From Southern Comforts

  2. Which song from Scotty McCreery's album Seasons Change was inspired by his proposal to his wife?

    Answer: This is It

    From You Time

  3. Which song from See You Tonight was Scotty McCreery's first Top 10 hit on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: See You Tonight

    From The Evolution of Scotty McCreery

  4. Which song from Same Truck was released as a single in 2021?

    Answer: You Time

    From The Evolution of Scotty McCreery

  5. Which song from Same Truck was released as a single in 2020?

    Answer: You Time

    From Small Town Stories

  6. What is the name of Scotty McCreery's book?

    Answer: Go Big or Go Home

    From Southern Comforts

  7. Which country music legend inspired Scotty McCreery's deep voice?

    Answer: Josh Turner

    From Southern Comforts

  8. Which Scotty McCreery song won the Rare Country Award for Grand Ole Opry Moment of the Year?

    Answer: Five More Minutes

    From You Time

All Scotty McCreery quizzes