Scott Pilgrim Trivia

Every Scott Pilgrim trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scott Pilgrim questions and answers

  1. What is the name of the girl Scott falls for, prompting the battles with the evil exes?

    Answer: Ramona Flowers

    From Evil Exes

  2. What is the name of Ramona's second evil ex that Scott must defeat?

    Answer: Lucas Lee

    From Ramona Flowers

  3. Who played Ramona Flowers in Scott Pilgrim vs. the World?

    Answer: Mary Elizabeth Winstead

    From Ramona Flowers

  4. What is the name of the girl Scott falls in love with?

    Answer: Ramona Flowers

    From Scott Pilgrim

  5. What is the name of the band fronted by Scott's ex-girlfriend Envy Adams?

    Answer: The Clash at Demonhead

    From Evil Exes

  6. Which actor plays Scott Pilgrim in the movie?

    Answer: Michael Cera

    From Evil Exes

  7. What is the name of Ramona's pet cat?

    Answer: Gideon

    From Ramona Flowers

  8. What is the name of the actress who plays Envy Adams, Scott's ex-girlfriend?

    Answer: Brie Larson

    From Scott Pilgrim

All Scott Pilgrim quizzes