Scott Derrickson Trivia

Every Scott Derrickson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scott Derrickson questions and answers

  1. What is the primary genre of The Exorcism of Emily Rose?

    Answer: Horror

    From Ritualistic Horror Showcases

  2. What is the cause of Emily's death in the film?

    Answer: Malnutrition

    From Exorcism Phenomena

  3. What is the profession of Erin Bruner?

    Answer: Lawyer

    From Exorcism Phenomena

  4. What is the cause of Emily's death in the film?

    Answer: Malnutrition

    From Trials of the Supernatural

  5. Who plays Father Moore in the movie?

    Answer: Tom Wilkinson

    From Ritualistic Horror Showcases

  6. What is the main theme of the movie?

    Answer: Faith vs. Science

    From Exorcism Phenomena

  7. What is the profession of Erin Bruner?

    Answer: Lawyer

    From Trials of the Supernatural

  8. What is the main theme explored in the movie?

    Answer: Faith vs. Science

    From Ritualistic Horror Showcases

All Scott Derrickson quizzes