Saw Trivia

Every Saw trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Saw questions and answers

  1. In Saw, what is the cause of death of Zep Hindle?

    Answer: Shot by Adam Stanheight

    From The Tricycle

  2. What is the name of the puppet used by Jigsaw to communicate with his victims?

    Answer: Billy

    From The Tricycle

  3. What does Amanda find inside her cellmate's stomach?

    Answer: Key

    From Clever Traps

  4. What is the antidote for the nerve gas in Saw II?

    Answer: An injection in a safe

    From John Jigsaw Kramer

  5. Who plays the role of John Jigsaw Kramer in Saw II?

    Answer: Tobin Bell

    From John Jigsaw Kramer

  6. Who is the actor behind Jigsaw in Saw (2004)?

    Answer: Tobin Bell

    From Traps

  7. What is the purpose of the Bathroom Trap in Saw (2004)?

    Answer: To make Dr. Gordon appreciate his life

    From Traps

  8. What is the first trap shown in Saw?

    Answer: Reverse bear trap

    From Murderous Intentions

All Saw quizzes