Sandra Hüller Trivia

Every Sandra Hüller trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sandra Hüller questions and answers

  1. What is the historical event that Munich: The Edge of War, featuring Sandra Hüller as Helen Winter, revolves around?

    Answer: Munich Agreement of 1938

    From Helen Winter

  2. Who plays the character of Helen Winter in Munich: The Edge of War?

    Answer: Sandra Hüller

    From Helen Winter

  3. What is the main setting of In the Aisles where Marion works?

    Answer: A wholesale market

    From Marion

  4. In Toni Erdmann, what is the name of Ines Conradi's assistant?

    Answer: Anca

    From Ines Conradi

  5. In Munich: The Edge of War, who is the main character that Helen Winter, played by Sandra Hüller, interacts with?

    Answer: Hugh Legat

    From Helen Winter

  6. In the Aisles was nominated for which award at the 68th Berlin International Film Festival?

    Answer: Golden Bear

    From Marion

  7. What is the occupation of Marion in In the Aisles?

    Answer: Shelf Stacker

    From Marion

  8. In Toni Erdmann, what is the unusual gift Ines Conradi receives from her father?

    Answer: A wig and false teeth

    From Ines Conradi

All Sandra Hüller quizzes