Sam Mendes Trivia

Every Sam Mendes trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sam Mendes questions and answers

  1. What is the name of the German pilot in 1917?

    Answer: Unnamed

    From Courage Under Fire

  2. Which war is depicted in 1917?

    Answer: World War I

    From Courage Under Fire

  3. What is the film's unique filming style?

    Answer: Continuous shot

    From World War I Endurance Stories

  4. What is the final line of American Beauty, spoken by Lester Burnham?

    Answer: I guess I could be pretty pissed off...

    From Suburban Secrets

  5. What is the name of the character played by Annette Bening in American Beauty?

    Answer: Carolyn Burnham

    From Suburban Secrets

  6. What is the name of the regiment in 1917?

    Answer: Devonshire Regiment

    From Courage Under Fire

  7. Who directed 1917?

    Answer: Sam Mendes

    From Courage Under Fire

  8. What is the nationality of the soldiers in 1917?

    Answer: British

    From World War I Endurance Stories

All Sam Mendes quizzes