Saja Boys Trivia

Every Saja Boys trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Saja Boys questions and answers

  1. Which of these is not a common theme in Saja Boys' songs?

    Answer: Political Activism

    From Cultural Fusion in Saja Boys' Music

  2. Which Saja Boys' song was featured in a popular Korean drama?

    Answer: Love Scenario

    From Exploring the Saja Boys

  3. Who produced the Saja Boys' debut album?

    Answer: Teddy Park

    From Exploring the Saja Boys

  4. Which Saja Boys' song won the Mnet Asian Music Award for Song of the Year?

    Answer: Moonlight

    From The Rise of Saja Boys

  5. Which film heavily featured Synthwave music in its soundtrack?

    Answer: Drive

    From Retro Revival

  6. What is the origin of the Saja Boys' name?

    Answer: It's an acronym of the members' first names

    From Retro Revival

  7. Which member of Saja Boys was a former member of the group Wonder Boyz?

    Answer: Neckwav

    From K-Pop Influences

  8. Who among the Saja Boys is known for his songwriting skills?

    Answer: Andrew Choi

    From K-Pop Influences

All Saja Boys quizzes