Saints Row Trivia

Every Saints Row trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Saints Row questions and answers

  1. Which vehicle is known for its high speed and agility?

    Answer: Attrazione

    From Extreme Stunt Maneuvers

  2. What is the name of the in-game activity involving vehicle stunts?

    Answer: Insurance Fraud

    From Extreme Stunt Maneuvers

  3. Which character is a parody of a famous actor and politician?

    Answer: Keith David

    From Iconic Antagonists

  4. Who is the leader of the Zin Empire?

    Answer: Zinyak

    From Iconic Antagonists

  5. Which vehicle is commonly used in Mayhem?

    Answer: Tank

    From Saints Row Mayhem

  6. Which character is the leader of the Saints?

    Answer: The Boss

    From Extreme Stunt Maneuvers

  7. Which character is a former MI-6 agent?

    Answer: Asha Odekar

    From Iconic Antagonists

  8. Who is the main antagonist in Saints Row IV?

    Answer: Zinyak

    From Iconic Antagonists

All Saints Row quizzes