Sabrina Carpenter Trivia

Every Sabrina Carpenter trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sabrina Carpenter questions and answers

  1. What is the name of Sabrina Carpenter's 2021 EP?

    Answer: Skin

    From Skin

  2. Who did Sabrina Carpenter collaborate with on the song On Purpose?

    Answer: No one, it's a solo song

    From Emails I Can't Send

  3. What record label released Eyes Wide Open?

    Answer: Hollywood Records

    From The Making of Emails I Can't Send

  4. What is the second track on Emails I Can't Send?

    Answer: Fast Times

    From Emails I Can't Send

  5. What was Sabrina Carpenter's first acting role?

    Answer: Guest role on Law & Order: SVU

    From Sabrina Carpenter's Acting to Singing Journey

  6. Which song did Sabrina Carpenter perform at the 2019 Radio Disney Music Awards?

    Answer: Sue Me

    From Disney Channel Origins

  7. In which Disney Channel series did Sabrina Carpenter star?

    Answer: Girl Meets World

    From Sabrina Carpenter's Acting and Music Career

  8. What is the name of Sabrina Carpenter's 2021 single?

    Answer: Skin

    From Nonsense

All Sabrina Carpenter quizzes