S.T.A.L.K.E.R. Trivia

Every S.T.A.L.K.E.R. trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample S.T.A.L.K.E.R. questions and answers

  1. Which anomaly is known for its gravitational effects?

    Answer: Vortex

    From Zone Survival Tactics

  2. What element is NOT affected by Dynamic Environment Adaptation?

    Answer: Player health

    From Dynamic Environment Adaptation

  3. Which faction is known for its military discipline?

    Answer: Duty

    From Tactical Resource Management

  4. What anomaly is characterized by electrical discharges?

    Answer: Electro

    From Radiation Anomalies

  5. What faction is known for its scientific research?

    Answer: Clear Sky

    From Tactical Resource Management

  6. What is a common enemy mentioned in the guides?

    Answer: Bloodsucker

    From Stalker Survival Guides

  7. What is the main purpose of Stalker Survival Guides?

    Answer: Provide survival tips

    From Stalker Survival Guides

  8. What anomaly is characterized by electrical discharges?

    Answer: Electro

    From Mysterious Zone Anomalies

All S.T.A.L.K.E.R. quizzes