Ryan Gosling Trivia

Every Ryan Gosling trivia quiz on PopQ: 42 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ryan Gosling questions and answers

  1. What is the narrative style of Blue Valentine?

    Answer: Non-linear

    From Emotional Journeys and Heartfelt Escapes

  2. What is the name of the crime boss played by Ron Perlman?

    Answer: Nino

    From Intense Cat-and-Mouse Games

  3. Who directed Blue Valentine?

    Answer: Derek Cianfrance

    From Emotional Journeys and Heartfelt Escapes

  4. In Toy Story 3, what is Ken's main outfit?

    Answer: A blue leopard print shirt and shorts

    From Ken

  5. Who played the lead role of the Driver in Drive?

    Answer: Ryan Gosling

    From Intense Cat-and-Mouse Games

  6. What is the name of the psychologist who helps Lars in Lars and the Real Girl?

    Answer: Dagmar

    From Lars Lindstrom

  7. Where do Noah and Allie first meet?

    Answer: Carnival

    From Romantic Dilemmas

  8. Which song in Drive (2011) is performed by College & Electric Youth?

    Answer: A Real Hero

    From Soundtrack and Music

All Ryan Gosling quizzes