Russell Dickerson Trivia

Every Russell Dickerson trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Russell Dickerson questions and answers

  1. How many tracks are there on the album Yours?

    Answer: 12

    From Yours

  2. What was the second single from the album Southern Symphony?

    Answer: Home Sweet

    From The Evolution of Country Pop

  3. What is the duration of 'Love You Like I Used To'?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:26:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Love You Like I Used To

  4. What genre does Russell Dickerson's album 'Southern Symphony' belong to?

    Answer: Country

    From Love You Like I Used To

  5. What is the full name of the producer who worked on The Acoustic Sessions with Russell Dickerson?

    Answer: Casey Brown

    From The Acoustic Sessions

  6. What is the theme of the song Forever by Russell Dickerson?

    Answer: Enduring love

    From The Story Behind Forever

  7. What is the name of Russell Dickerson's wife, who inspired many of his songs?

    Answer: Kailey

    From The Acoustic Sessions

  8. What is the opening track of Southern Symphony?

    Answer: Never Get Old

    From Southern Symphony

All Russell Dickerson quizzes