Rosemary's Baby Trivia

Every Rosemary's Baby trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rosemary's Baby questions and answers

  1. What is the name of the baby Rosemary gives birth to?

    Answer: Adrian

    From Cult Manipulations

  2. What is the name of the elderly couple who befriend Rosemary?

    Answer: The Castevets

    From Cult Manipulations

  3. Who wrote the novel Rosemary's Baby is based on?

    Answer: Ira Levin

    From Eldritch Pregnancy Horrors

  4. What is the name of the building where Rosemary lives?

    Answer: The Bramford

    From Sinister Cults

  5. What is the name of the doctor recommended by the Castevets?

    Answer: Dr. Sapirstein

    From Cult Manipulations

  6. What is the name of Rosemary's husband?

    Answer: Guy Woodhouse

    From Cult Manipulations

  7. What is the color of the drink Minnie gives Rosemary daily?

    Answer: Yellow

    From Eldritch Pregnancy Horrors

  8. What is the name of Rosemary's husband?

    Answer: Guy Woodhouse

    From Eldritch Pregnancy Horrors

All Rosemary's Baby quizzes