Ron Howard Trivia

Every Ron Howard trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ron Howard questions and answers

  1. Who is the actor playing John Nash in A Beautiful Mind?

    Answer: Russell Crowe

    From Imaginary Friends

  2. What is the name of the imaginary roommate in A Beautiful Mind?

    Answer: Charles Herman

    From Imaginary Friends

  3. What year's Formula 1 season is the main focus of Rush?

    Answer: 1976

    From Historical Rivalries

  4. Who directed the 2013 sports drama Rush?

    Answer: Ron Howard

    From Formula 1 Racing

  5. What was the cause of Niki Lauda's accident in the movie Rush?

    Answer: Suspension failure

    From Formula 1 Racing

  6. What was the name of the journalist who was a close friend of James Hunt in Rush?

    Answer: Stirling Moss

    From James Hunt vs. Niki Lauda

  7. In Rush, what is the nationality of Niki Lauda?

    Answer: Austrian

    From Formula 1 Racing

  8. What year's Formula 1 season is the main focus of the movie Rush?

    Answer: 1976

    From Formula 1 Racing

All Ron Howard quizzes