Roland Emmerich Trivia

Every Roland Emmerich trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Roland Emmerich questions and answers

  1. In The Day After Tomorrow, where does Sam Hall get trapped due to the superstorm?

    Answer: New York Public Library

    From Climate Change Effects

  2. In The Day After Tomorrow, what does Jack Hall warn will happen due to climate change?

    Answer: A new Ice Age

    From Climate Catastrophes

  3. Which of these disaster films also deals with the theme of climate change?

    Answer: Waterworld

    From Climate Change

  4. Which actor played the role of Jack Hall in The Day After Tomorrow?

    Answer: Dennis Quaid

    From Climate Catastrophes

  5. What is the name of the fault that causes the earthquake in San Andreas?

    Answer: San Andreas Fault

    From Natural Disasters

  6. Which actress played the role of Emma Gaines in San Andreas?

    Answer: Carla Gugino

    From Natural Disasters

  7. What is the name of the scientist character played by Dennis Quaid in The Day After Tomorrow?

    Answer: Jack Hall

    From Weather Disasters

  8. What is the name of the plantation owned by Benjamin Martin in The Patriot?

    Answer: The Martin Plantation

    From Revolutionary War Battles

All Roland Emmerich quizzes