Rocket League Trivia

Every Rocket League trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rocket League questions and answers

  1. Which real-life car brand has a collaboration with Rocket League?

    Answer: Lamborghini

    From Esport Phenomenon

  2. What is the primary objective in Rocket League?

    Answer: Score goals

    From Esport Phenomenon

  3. What is the name of the Rocket League mode with a basketball theme?

    Answer: Hoops

    From Rocket-Powered Cars

  4. What is the term for using boost to demolish an opponent's car?

    Answer: Demoing

    From Vehicular Soccer Strategies

  5. Which car is considered the most popular in Rocket League?

    Answer: Octane

    From Esport Phenomenon

  6. Which Rocket League event features destructible floor tiles?

    Answer: Dropshot

    From Rocket-Powered Cars

  7. What is the maximum number of players in a standard Rocket League match?

    Answer: 8

    From Rocket-Powered Cars

  8. What is it called when two players hit the ball simultaneously?

    Answer: 50/50

    From Vehicular Soccer Strategies

All Rocket League quizzes