Robocop Trivia

Every Robocop trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robocop questions and answers

  1. What is the rate of fire of RoboCop's Auto-9 Pistol?

    Answer: 1000 rounds per minute

    From RoboCop's Auto-9 Pistol

  2. In the RoboCop arcade game, what is the name of the power-up that increases RoboCop's speed?

    Answer: Hyper Boots

    From RoboCop's Armor

  3. In Robocop: Rogue City, what is Robocop's prime directive?

    Answer: Serve the public trust, protect the innocent, uphold the law

    From Robocop

  4. What year is Robocop: Rogue City set in?

    Answer: 2040

    From Robocop

  5. In the RoboCop video game, how many Auto-9 Pistols can RoboCop carry at once?

    Answer: One

    From RoboCop's Auto-9 Pistol

  6. In the RoboCop game for the Sega Genesis, what is the name of the level where RoboCop fights the RoboCain?

    Answer: The OCP Building

    From RoboCop's Armor

  7. What is the caliber of RoboCop's Auto-9 Pistol?

    Answer: 9mm

    From RoboCop's Auto-9 Pistol

  8. In the 2003 game RoboCop, what is the name of the special move RoboCop can perform?

    Answer: Robo Charge

    From RoboCop's Armor

All Robocop quizzes