Robin Hardy Trivia

Every Robin Hardy trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robin Hardy questions and answers

  1. What type of tree is central to the island's fertility rituals?

    Answer: Apple tree

    From Supernatural Cults

  2. Who played Lord Summerisle in The Wicker Man?

    Answer: Christopher Lee

    From Iconic Horror Villains

  3. In Hellraiser III: Hell on Earth, what object becomes a conduit for Pinhead's return?

    Answer: A statue

    From Iconic Horror Villains

  4. What is the name of the pub in The Wicker Man?

    Answer: The Green Man

    From Pagan Rituals

  5. Which family member does Leatherface live with in The Texas Chain Saw Massacre (1974)?

    Answer: His brother

    From Iconic Horror Villains

  6. What is the primary religion practiced by the islanders?

    Answer: Paganism

    From Supernatural Cults

  7. What is the name of the island in The Wicker Man?

    Answer: Summerisle

    From Supernatural Cults

  8. What song do the villagers sing during the final scene?

    Answer: Sumer Is Icumen In

    From Iconic Horror Villains

All Robin Hardy quizzes