Robert Langdon Trivia

Every Robert Langdon trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robert Langdon questions and answers

  1. What is the name of the secret society in the Da Vinci Code?

    Answer: The Priory of Sion

    From Symbolism in Art

  2. What is the name of the church where the Holy Grail is supposedly hidden?

    Answer: Rosslyn Chapel

    From Symbolic Artifacts

  3. What is the name of the cryptex's password in The Da Vinci Code?

    Answer: Apple

    From The Mona Lisa

  4. What is the name of the cryptex's inventor in The Da Vinci Code?

    Answer: Leonardo Da Vinci

    From Symbolic Artifacts

  5. What is the name of the cryptex's password in the movie?

    Answer: Apple

    From Symbology

  6. Which actress played Sophie Neveu in The Da Vinci Code (2006)?

    Answer: Audrey Tautou

    From The Mona Lisa

  7. What is the profession of Robert Langdon, the protagonist of The Da Vinci Code?

    Answer: Symbologist

    From Robert Langdon

  8. Which famous painting plays a crucial role in The Da Vinci Code?

    Answer: The Last Supper

    From Cryptic Symbols

All Robert Langdon quizzes