Robert Downey Jr. Trivia

Every Robert Downey Jr. trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robert Downey Jr. questions and answers

  1. In the movie Zodiac, what happens to Paul Avery's career after the Zodiac case?

    Answer: It declines due to his alcoholism

    From Paul Avery

  2. What was the main conflict between Lewis Strauss (Robert Downey Jr.) and Oppenheimer in the film Oppenheimer?

    Answer: Their differing views on the use of atomic weapons

    From Lewis Strauss

  3. In the movie Zodiac, Paul Avery receives a threatening letter from whom?

    Answer: The Zodiac Killer

    From Paul Avery

  4. What is the name of Tony Stark's daughter in Avengers: Endgame?

    Answer: Morgan Stark

    From Tony Stark / Iron Man

  5. What was the name of Charlie Chaplin's brother in the film Chaplin?

    Answer: Sydney Chaplin

    From Charlie Chaplin

  6. What is the destination Peter Highman is trying to reach in Due Date?

    Answer: Los Angeles

    From Peter Highman

  7. Who shot Harry Lockhart in the film Kiss Kiss Bang Bang?

    Answer: Harmony Faith Lane

    From Harry Lockhart

  8. What is the name of the city where Larry Paul lives in Wonder Boys?

    Answer: Pittsburgh

    From Larry Paul

All Robert Downey Jr. quizzes