Rob Reiner Trivia

Every Rob Reiner trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rob Reiner questions and answers

  1. What is the name of the actress who plays Birdie in You've Got Mail?

    Answer: Jean Stapleton

    From Romantic Comedy Tropes

  2. What trope is used when Harry and Sally have a fallout after sleeping together?

    Answer: Sex Changes Everything

    From Romantic Comedy Tropes

  3. What is the name of Meg Ryan's character in You've Got Mail?

    Answer: Kathleen Kelly

    From Romantic Comedy Tropes

  4. What trope is used when Harry and Sally become friends first?

    Answer: Friends First

    From Romantic Comedy Tropes

  5. What is the name of the gang that threatens the boys in Stand by Me?

    Answer: The Cobras

    From Friendship

  6. What city does most of When Harry Met Sally... take place in?

    Answer: New York City

    From Romantic Comedy Tropes

  7. In The Bucket List, what does Carter Chambers always carry with him?

    Answer: A book of Jeopardy questions

    From Iconic Movie Friendships

  8. What is the first item on the bucket list in the movie?

    Answer: Witness something truly majestic

    From Iconic Movie Friendships

All Rob Reiner quizzes