Rob Marshall Trivia

Every Rob Marshall trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rob Marshall questions and answers

  1. Which actress played Matron Mama Morton?

    Answer: Queen Latifah

    From Show-Stopping Performances

  2. Which actress plays Cinderella?

    Answer: Anna Kendrick

    From Enchanted Forest Adventures

  3. Who directed Into the Woods (2014)?

    Answer: Rob Marshall

    From Enchanted Forest Adventures

  4. Who wrote the novel the film is based on?

    Answer: Arthur Golden

    From Melancholic Memoirs

  5. Who directed Memoirs of a Geisha?

    Answer: Rob Marshall

    From Melancholic Memoirs

  6. What does Cinderella leave behind at the ball?

    Answer: A slipper

    From Mysterious Forest Enchantments

  7. What is the name of the prison matron?

    Answer: Mama Morton

    From Showbiz Ambition and Rivalries

  8. Who is Sayuri's mentor in the film?

    Answer: Mameha

    From The Opulence of a Geisha's World

All Rob Marshall quizzes