Riley Green Trivia

Every Riley Green trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Riley Green questions and answers

  1. Which record label is Riley Green signed to?

    Answer: Big Machine Label Group

    From Country Line

  2. What label released Riley Green's 'Different 'Round Here'?

    Answer: BMLG Records

    From Country Hits and Heartbreak

  3. Who produced the song I Wish Grandpas Never Died?

    Answer: Dann Huff

    From I Wish Grandpas Never Died

  4. In which year was Different 'Round Here released?

    Answer: 2019

    From There Was This Girl

  5. What record label is Riley Green signed to?

    Answer: Big Machine Label Group

    From There Was This Girl

  6. Which song by Riley Green was inspired by his grandfather's influence?

    Answer: I Wish Grandpas Never Died

    From Country Influences in Riley Green's Hits

  7. Which song from Different 'Round Here did Riley Green co-write with Erik Dylan and Randy Montana?

    Answer: Same Old Song

    From I Can't Breathe

  8. Which record label released Riley Green's album Different 'Round Here?

    Answer: Big Machine Records

    From There Was This Girl

All Riley Green quizzes