Richard Curtis Trivia

Every Richard Curtis trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Richard Curtis questions and answers

  1. What is the name of the aging rock star character played by Bill Nighy in Love Actually?

    Answer: Billy Mack

    From Holiday Romantic Gestures

  2. What is the name of the aging rock star in Love Actually?

    Answer: Billy Mack

    From Romantic Gestures

  3. In Love Actually, who does Bill Nighy's character record a Christmas version of a song for?

    Answer: His manager

    From Romantic Gestures

  4. What song does Hugh Grant's character dance to in Love Actually?

    Answer: Jump (For My Love)

    From Holiday Romantic Gestures

  5. Which actor plays the Prime Minister in Love Actually?

    Answer: Hugh Grant

    From Romantic Gestures

  6. Who does Keira Knightley's character end up with in Love Actually?

    Answer: Peter

    From The Heathrow Scene

  7. In Love Actually, what does Alan Rickman's character buy for his secretary?

    Answer: A necklace

    From Romantic Gestures

  8. What song does Billy Mack parody for Christmas?

    Answer: Love Is All Around

    From Lessons Beneath the Holiday Glow

All Richard Curtis quizzes