Remnant Trivia

Every Remnant trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Remnant questions and answers

  1. Which item is used to heal in Remnant?

    Answer: Dragon Heart

    From Post-Apocalyptic Environments

  2. Which boss do you need to defeat to craft the Ruin weapon in Remnant: From the Ashes?

    Answer: Undying King

    From Survivor's Arsenal

  3. What is the primary attack of the enemy called The Ravager?

    Answer: Sonic Roar

    From Cosmic Enemies

  4. Which boss is known for its ability to teleport and use ranged attacks?

    Answer: Shroud

    From Epic Boss Fights

  5. Which enemy is known for its teleportation ability?

    Answer: Shroud

    From Cosmic Enemies

  6. Which boss wields a giant hammer and can summon minions?

    Answer: The Ent

    From Epic Boss Fights

  7. Which consumable item boosts team damage?

    Answer: Frenzy Dust

    From Cooperative Play Tactics

  8. What item revives fallen teammates?

    Answer: Dragon Heart

    From Cooperative Play Tactics

All Remnant quizzes