Red Dead Redemption Trivia

Every Red Dead Redemption trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Red Dead Redemption questions and answers

  1. What is Dutch's ultimate plan for his gang in Red Dead Redemption 2?

    Answer: To retire in Tahiti

    From Dutch van der Linde

  2. What is the name of Arthur Morgan's son in Red Dead Redemption 2?

    Answer: Isaac

    From Arthur Morgan

  3. Who is Arthur Morgan's love interest in Red Dead Redemption 2?

    Answer: Mary Linton

    From Arthur Morgan

  4. In Red Dead Redemption 2, who betrays Dutch's gang?

    Answer: Micah Bell

    From Dutch van der Linde

  5. Who is the leader of the Van der Linde gang?

    Answer: Dutch van der Linde

    From Wild West Bounty Hunting

  6. What illness does Arthur Morgan contract?

    Answer: Tuberculosis

    From Wild West Showdowns

  7. Who voices Dutch van der Linde in Red Dead Redemption series?

    Answer: Benjamin Byron Davis

    From Dutch van der Linde

  8. What is the name of Arthur Morgan's love interest in Red Dead Redemption 2?

    Answer: Mary Linton

    From Arthur Morgan

All Red Dead Redemption quizzes