Ravyn Lenae Trivia

Every Ravyn Lenae trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ravyn Lenae questions and answers

  1. Who is featured in the song Light Me Up by Ravyn Lenae?

    Answer: No one

    From Light Me Up

  2. How many tracks are there on Ravyn Lenae's Sundial?

    Answer: 5

    From Sundial

  3. What is the name of Ravyn Lenae's first single that gained her recognition?

    Answer: Greetings

    From Dreams

  4. What record label released Ravyn Lenae's album Hypnos?

    Answer: Atlantic Records

    From Hypnos

  5. What is the title of Ravyn Lenae's debut EP?

    Answer: Moon Shoes

    From Dreams

  6. What year did Ravyn Lenae graduate from Chicago High School for the Arts?

    Answer: 2016

    From Electric

  7. Who produced Ravyn Lenae's EP 'Crush'?

    Answer: Steve Lacy

    From Electric

  8. What is the name of the song Ravyn Lenae released in 2020?

    Answer: Rewind

    From The Sound and Influence of Ravyn Lenae

All Ravyn Lenae quizzes