Ratchet & Clank Trivia

Every Ratchet & Clank trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ratchet & Clank questions and answers

  1. What is the name of the weapon that creates black holes?

    Answer: Blackhole Storm

    From Dimensional Travel

  2. Who is Ratchet's new Lombax ally in Rift Apart?

    Answer: Rivet

    From Dimensional Travel

  3. How many Gold Bolts are there in the game?

    Answer: 28

    From Exploration and Collection

  4. What is the name of the weapon that creates black holes?

    Answer: Blackhole Storm

    From Interdimensional Travel

  5. Who is the main antagonist in Rift Apart?

    Answer: Emperor Nefarious

    From Interdimensional Travel

  6. Which character is a robot pirate in Rift Apart?

    Answer: Pierre

    From Dimensional Travel

  7. What is the name of the collectible that provides lore and backstory?

    Answer: Info Bots

    From Exploration and Collection

  8. Which planet do you find the first Gold Bolt?

    Answer: Veldin

    From Exploration and Collection

All Ratchet & Clank quizzes