Quentin Tarantino Trivia

Every Quentin Tarantino trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Quentin Tarantino questions and answers

  1. What is the name of the restaurant where Honey Bunny and Pumpkin plan their robbery?

    Answer: Jack Rabbit Slim's

    From Nonlinear Storytelling

  2. Which Tarantino film did Robert Richardson NOT work on?

    Answer: Reservoir Dogs

    From Cinematography Techniques

  3. Which Tarantino film features a character named Calvin Candie?

    Answer: Django Unchained

    From Quentin Tarantino Career Overview

  4. Most songs on that release primarily came from which decade?

    Answer: The 1970s

    From Reservoir Dogs (1992) Production

  5. Which film includes the 1970s hit 'Across 110th Street'?

    Answer: Jackie Brown

    From Tarantino Music and Soundtrack Choices

  6. What film form especially inspired Tarantino's Kill Bill concept?

    Answer: Exploitation films

    From Kill Bill (2003-2004) Production

  7. Who played Daisy Domergue in The Hateful Eight?

    Answer: Jennifer Jason Leigh

    From Tarantino Recurring Cast and Crew

  8. What is a common characteristic of Tarantino's dialogue?

    Answer: Long, conversational scenes

    From Quentin Tarantino's Directorial Style

All Quentin Tarantino quizzes