Queen Trivia

Every Queen trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies and Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Queen questions and answers

  1. What was the name of the studio where Queen recorded Bohemian Rhapsody?

    Answer: Rockfield Studios

    From Freddie Mercury

  2. Which Queen song was not performed live in the film Bohemian Rhapsody?

    Answer: All Dead, All Dead

    From Freddie Mercury

  3. Which track from The Game became Queen's second and final US No. 1 hit?

    Answer: Another One Bites the Dust

    From The Game (1980)

  4. How high did A Night at the Opera reach on the US Billboard LP chart?

    Answer: Number four

    From A Night at the Opera (1975)

  5. Which song from The Game became Queen's second and final US No. 1 hit?

    Answer: Another One Bites the Dust

    From The Game (1980)

  6. What is the title of Queen's 1980 album with that hit single?

    Answer: The Game

    From Arena Rock Peak Era (1977-1980)

  7. Which label released Queen's 1973 debut in the United States?

    Answer: Elektra Records

    From Queen (1973)

  8. What is the name of Freddie Mercury's cats featured in the movie?

    Answer: Tom and Jerry

    From Freddie Mercury

All Queen quizzes