Prometheus Trivia

Every Prometheus trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Prometheus questions and answers

  1. What is the name of the alien species in Alien: Covenant?

    Answer: Neomorph

    From Advanced Robotics and AI

  2. What is the primary goal of the Prometheus mission?

    Answer: To find humanity's creators

    From Corporate Malfeasance in Sci-Fi

  3. What does David do to Oram?

    Answer: Infects him with a Facehugger

    From Ultimate AI Betrayals

  4. Who is the main antagonist in Alien: Covenant?

    Answer: David

    From Ultimate AI Betrayals

  5. What year is Alien: Covenant set in?

    Answer: 2104

    From Advanced Robotics and AI

  6. What is the name of the android played by Michael Fassbender?

    Answer: Walter

    From Advanced Robotics and AI

  7. What is the name of the ship in Prometheus?

    Answer: Prometheus

    From Corporate Espionage

  8. What is the name of the ship in Prometheus?

    Answer: Prometheus

    From Corporate Malfeasance in Sci-Fi

All Prometheus quizzes