Predator Trivia

Every Predator trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Predator questions and answers

  1. What is the setting of the 1987 film Predator?

    Answer: Central American Jungle

    From Alien Hunter

  2. Who is the first member of Dutch's team to be killed by the Predator?

    Answer: Hawkins

    From Dutch's Team

  3. Which actor from the original Predator movie also appears in Predator 2?

    Answer: Kevin Peter Hall

    From Stealth Technology

  4. What is the unique ability of the Predator that makes it a formidable hunter?

    Answer: Invisibility

    From Jungle Setting

  5. What is the color of the Predator's blood in the movie Predator?

    Answer: Luminescent Green

    From Alien Hunter

  6. What is the Yautja's self-destruct device powered by?

    Answer: Nuclear Energy

    From Yautja Weapons

  7. What is the Yautja's Med-Kit used for?

    Answer: Healing and surgery

    From Yautja Technology

  8. What is the Predator's unique form of camouflage?

    Answer: Active camouflage

    From Alien Species

All Predator quizzes