Post Malone Trivia

Every Post Malone trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Post Malone questions and answers

  1. What year was 'Chemical' by Post Malone released?

    Answer: 2020

    From Chemical

  2. What is the opening track of Twelve Carat Toothache?

    Answer: Hollywood's Bleeding

    From Chemical

  3. What is the BPM (beats per minute) of Twelve Carat Toothache?

    Answer: 120

    From Chemical

  4. What genre is Post Malone's Twelve Carat Toothache?

    Answer: Hip Hop

    From Chemical

  5. Who did Post Malone collaborate with on the song Sunflower?

    Answer: Swae Lee

    From Post Malone's Collaborations

  6. What chemical element is tattooed under Post Malone's right eye?

    Answer: Barbed Wire

    From Chemical

  7. Which record label released 'Chemical' by Twelve Carat Toothache featuring Post Malone?

    Answer: Republic Records

    From Chemical

  8. On which song did Post Malone collaborate with Quavo?

    Answer: Congratulations

    From Post Malone's Collaborations

All Post Malone quizzes