Pokémon Trivia

Every Pokémon trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pokémon questions and answers

  1. Which Legendary Pokémon in Red and Blue is known as the Electric Pokémon?

    Answer: Zapdos

    From Legendary Pokémon

  2. Who created the Ultra Beasts in Pokémon Sun and Moon?

    Answer: The Aether Foundation

    From Ultra Beasts

  3. What can be used to speed up the NEO-ONE in New Pokémon Snap?

    Answer: Turbo function

    From Photography

  4. What is the only Legendary Pokémon in Red and Blue that can be caught at any level?

    Answer: Mew

    From Legendary Pokémon

  5. Which Pokémon's Gigantamax form has a skyscraper-like appearance?

    Answer: Copperajah

    From Gigantamax Forms

  6. What is the name of the region explored in New Pokémon Snap?

    Answer: Lental

    From Photography

  7. What is the name of the feature that allows you to walk with your Pokémon in Pokémon GO?

    Answer: Buddy Adventure

    From Augmented Reality Gameplay

  8. Which rod is given by the Fishing Guru in Fuchsia?

    Answer: Good Rod

    From The Kanto Region

All Pokémon quizzes