Playboi Carti Trivia

Every Playboi Carti trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Playboi Carti questions and answers

  1. What is the name of Playboi Carti's breakout single?

    Answer: Magnolia

    From Magnolia

  2. Which producer is known for his influence on the trap music sound?

    Answer: Metro Boomin

    From The Evolution of Trap Music

  3. What year did T.I.'s album Trap Muzik release, marking the beginning of trap music?

    Answer: 2003

    From The Evolution of Trap Music

  4. What is the second track on Whole Lotta Red?

    Answer: Go2DaMoon

    From Whole Lotta Red

  5. Who produced the majority of the tracks on Whole Lotta Red?

    Answer: Pi'erre Bourne

    From Whole Lotta Red

  6. What is the length of the album Whole Lotta Red?

    Answer: 63 minutes

    From Whole Lotta Red

  7. Which of these songs is not from Playboi Carti's 'Whole Lotta Red' album?

    Answer: Magnolia

    From Magnolia

  8. What is the name of Playboi Carti's first studio album?

    Answer: Die Lit

    From Magnolia

All Playboi Carti quizzes