Pixar Trivia

Every Pixar trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pixar questions and answers

  1. What does Alberto teach Luca to do?

    Answer: Walk on land

    From Alberto

  2. What does Luca dream of buying with Alberto?

    Answer: A Vespa

    From Luca

  3. Who is the director of Luca?

    Answer: Enrico Casarosa

    From Luca

  4. What is the name of the place where new souls get their personalities in Soul (2020)?

    Answer: The Great Before

    From Joe Gardner

  5. What is the song that WALL-E watches on his old VHS tape?

    Answer: It Only Takes a Moment

    From Environmental Themes

  6. What is the name of the high school that Barley attended in Onward?

    Answer: Mushroomton High

    From Barley Lightfoot

  7. Who is the CEO of the company that caused Earth's downfall in WALL-E?

    Answer: Shelby Forthright

    From Environmental Themes

  8. Who voices the character Barley Lightfoot in Onward?

    Answer: Chris Pratt

    From Barley Lightfoot

All Pixar quizzes