Pirates of the Caribbean Trivia

Every Pirates of the Caribbean trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pirates of the Caribbean questions and answers

  1. What does Captain Barbossa use to stab Jack Sparrow in their final duel?

    Answer: A cursed Aztec coin

    From Captain Barbossa

  2. What is the name of the cursed treasure in the movie?

    Answer: Aztec Gold

    From Jack Sparrow

  3. What does Elizabeth Swann use to save Jack Sparrow from the gallows in The Curse of the Black Pearl?

    Answer: A sword

    From Elizabeth Swann

  4. What is Elizabeth Swann's father's position in The Curse of the Black Pearl?

    Answer: Governor

    From Elizabeth Swann

  5. Who teaches Will Turner to sword fight?

    Answer: Himself

    From Will Turner

  6. What is Gibbs' role in Jack Sparrow's crew in The Curse of the Black Pearl?

    Answer: First Mate

    From Gibbs

  7. What is the name of the sea goddess who Jack Sparrow owes a debt to?

    Answer: Calypso

    From Captain Jack Sparrow

  8. What is the name of the book that holds the map to the Fountain of Youth in On Stranger Tides?

    Answer: The Santiago's Diary

    From The Fountain of Youth

All Pirates of the Caribbean quizzes