Pikmin Trivia

Every Pikmin trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pikmin questions and answers

  1. Which Pikmin type was introduced in Pikmin 2 and can carry heavy objects?

    Answer: Purple

    From Pikmin Types

  2. Which Pikmin type is immune to fire?

    Answer: Red

    From Pikmin Types

  3. Which Pikmin type is resistant to fire?

    Answer: Red

    From Pikmin Management

  4. What is the name of the final boss Captain Olimar faces in the original Pikmin game?

    Answer: Emperor Bulblax

    From Captain Olimar

  5. What is the name of Captain Olimar's spaceship in the original Pikmin game?

    Answer: S.S. Dolphin

    From Captain Olimar

  6. What is the color of the Pikmin that can fly and carry items in the air?

    Answer: Pink

    From Pikmin Types

  7. What is the main weakness of Rock Pikmin?

    Answer: Drowning

    From Pikmin Management

  8. Which Pikmin type is immune to poison?

    Answer: White

    From Pikmin Types

All Pikmin quizzes