Phasmophobia Trivia

Every Phasmophobia trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Phasmophobia questions and answers

  1. What is the purpose of the Salt in Phasmophobia?

    Answer: To detect ghost footprints

    From Ghost Hunting Equipment

  2. What tool in Phasmophobia allows you to detect ghostly voices?

    Answer: Spirit Box

    From Ghost Hunting Equipment

  3. Which ghost in Phasmophobia is known for being shy?

    Answer: Yokai

    From Haunted Locations

  4. Which ghost type is known for being attracted to their victim's voice, making them more active when people are talking?

    Answer: Oni

    From Ghost Types

  5. What is the purpose of the Infrared Sensor in Phasmophobia?

    Answer: To detect ghost movements

    From Ghost Hunting Equipment

  6. In Phasmophobia, what is the name of the ghost that only responds when people are alone?

    Answer: Mare

    From Haunted Locations

  7. Which ghost type is known for its ability to travel at significant speed when its victim is far away?

    Answer: Jinn

    From Ghost Types

  8. In Phasmophobia, what does the EMF Reader do?

    Answer: Detects ghostly electromagnetic fields

    From Ghost Hunting Equipment

All Phasmophobia quizzes