Peter Pan Trivia

Every Peter Pan trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Peter Pan questions and answers

  1. What animal does the Lost Boys' hideout resemble?

    Answer: A tree

    From Lost Boys Conflicts

  2. In the 1953 film, what does Tinker Bell's pixie dust allow others to do?

    Answer: Fly

    From Tinker Bell

  3. What is the name of the crocodile that torments Captain Hook in Peter Pan?

    Answer: Tick-Tock

    From Captain Hook

  4. What is the name of Wendy's younger brother in Peter Pan?

    Answer: John

    From Neverland

  5. What is Nana's primary role in the Darling household?

    Answer: Caretaker

    From Fantasy Nanny Characters

  6. What is the name of the Indian princess in Neverland?

    Answer: Tiger Lily

    From Fairytale Adventures

  7. What do the Lost Boys call Wendy?

    Answer: Mother

    From Lost Boys Conflicts

  8. What is Tinker Bell's primary role in Neverland?

    Answer: Peter Pan's sidekick

    From Tinker Bell

All Peter Pan quizzes