Peter Berg Trivia

Every Peter Berg trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Peter Berg questions and answers

  1. What is the family's method of distracting the creatures in 'A Quiet Place'?

    Answer: Setting off fireworks

    From Survival Tactics

  2. What is the color of the lights used to signal danger in 'A Quiet Place'?

    Answer: Red

    From Survival Tactics

  3. What is the theme of the movie?

    Answer: Perseverance

    From Inspiring Team Victories

  4. Who is the star running back?

    Answer: Boobie Miles

    From Inspiring Team Victories

  5. In Friday Night Lights, which city is the high school located in?

    Answer: Odessa, Texas

    From Football Coaches

  6. Which real-life high school football team is depicted in Friday Night Lights?

    Answer: Permian High School Panthers

    From High School Football Dramas

  7. What is the name of the village that helps Marcus Luttrell?

    Answer: Sabray

    From Group Survival Dynamics

  8. Who plays Marcus Luttrell in Lone Survivor?

    Answer: Mark Wahlberg

    From Group Survival Dynamics

All Peter Berg quizzes