Perry Como Trivia

Every Perry Como trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Perry Como questions and answers

  1. Which song from the album was originally written by Irving Berlin?

    Answer: White Christmas

    From It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

  2. Papa Loves Mambo reached what position on the Billboard charts?

    Answer: No. 4

    From Papa Loves Mambo

  3. Which song from the album won a Grammy for Best Traditional Pop Vocal Album?

    Answer: It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

    From It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

  4. Who wrote the song Papa Loves Mambo?

    Answer: Al Hoffman, Dick Manning, and Bix Reichner

    From Papa Loves Mambo

  5. What was Perry Como's only #1 hit in 1950?

    Answer: If

    From 1950s Pop Classics

  6. Which Perry Como song won a Grammy in 1959?

    Answer: Catch a Falling Star

    From 1950s Pop Classics

  7. Who arranged the music for Perry Como's Prisoner of Love?

    Answer: Joe Lipman

    From Prisoner of Love

  8. Which record label released Perry Como's Prisoner of Love?

    Answer: RCA Victor

    From Prisoner of Love

All Perry Como quizzes