Percy Jackson Trivia

Every Percy Jackson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Percy Jackson questions and answers

  1. Who stole Zeus's master bolt in the movie?

    Answer: Luke Castellan

    From Percy Jackson

  2. What is the name of Percy Jackson's mother in the movie?

    Answer: Sally Jackson

    From Percy Jackson

  3. What is Annabeth Chase's magical item in The Lightning Thief (2010)?

    Answer: Yankees baseball cap

    From Annabeth Chase

  4. What is the name of the three-headed dog guarding the Underworld in The Lightning Thief?

    Answer: Cerberus

    From Mythical Creatures and Gods

  5. Who is Percy Jackson's father in The Lightning Thief?

    Answer: Poseidon

    From Mythical Creatures and Gods

  6. Who is the actress that played Annabeth Chase in the movie?

    Answer: Alexandra Daddario

    From Percy Jackson

  7. What is the name of the camp where Annabeth Chase trains in The Lightning Thief (2010)?

    Answer: Camp Half-Blood

    From Annabeth Chase

  8. What is the color of Annabeth Chase's eyes in The Lightning Thief (2010)?

    Answer: Blue

    From Annabeth Chase

All Percy Jackson quizzes