Pearl Jam Trivia

Every Pearl Jam trivia quiz on PopQ: 29 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pearl Jam questions and answers

  1. Which Pearl Jam album was influenced by the band's interest in environmental issues?

    Answer: Yield

    From Influence on Music

  2. What is the running time of the entire Avocado album?

    Answer: Mon Jan 01 1900 01:42:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Pearl Jam (Avocado Album)

  3. Which Pearl Jam member was part of the band Mother Love Bone?

    Answer: Stone Gossard and Jeff Ament

    From Side Projects

  4. Which song from Avocado was the first single released?

    Answer: World Wide Suicide

    From Pearl Jam (Avocado Album)

  5. Who is the Pearl Jam member involved in the band Three Fish?

    Answer: Jeff Ament

    From Side Projects

  6. What instrument did Boom Gaspar play on Riot Act?

    Answer: Hammond B3 organ

    From Riot Act

  7. Who was Pearl Jam's drummer during the recording of their debut album 'Ten'?

    Answer: Dave Krusen

    From Band Dynamics

  8. Which song from Binaural was the first single released?

    Answer: Nothing As It Seems

    From Binaural

All Pearl Jam quizzes