Peanuts Trivia

Every Peanuts trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Peanuts questions and answers

  1. In Snoopy's Grand Adventure, which character gives Snoopy his first quest?

    Answer: Woodstock

    From Snoopy's Flying Ace Adventures

  2. Who is the main antagonist in Snoopy's Flying Ace?

    Answer: The Red Baron

    From Snoopy's Flying Ace Adventures

  3. In Snoopy's Grand Adventure, which costume allows Snoopy to break through obstacles?

    Answer: Masked Marvel

    From The Red Baron

  4. What is the name of the Red Baron's doghouse in the Peanuts universe?

    Answer: The Sopwith Camel

    From The Red Baron

  5. What is the name of Snoopy's alter ego in the Peanuts comic strip?

    Answer: The Red Baron

    From Snoopy

  6. Which Peanuts character can Snoopy not play as in Snoopy's Grand Adventure?

    Answer: Charlie Brown

    From Snoopy's Flying Ace Adventures

  7. In Snoopy's Grand Adventure, what is the name of the level where Snoopy confronts the Red Baron?

    Answer: Skies of Paris

    From The Red Baron

  8. What is the main objective in Snoopy's Grand Adventure?

    Answer: To find Charlie Brown and his friends

    From The Red Baron

All Peanuts quizzes