Paul Thomas Anderson Trivia

Every Paul Thomas Anderson trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paul Thomas Anderson questions and answers

  1. In Phantom Thread, what does Alma use to make Reynolds sick?

    Answer: Poisonous mushrooms

    From Culinary Artistry

  2. What is the profession of the main character in Phantom Thread?

    Answer: Dressmaker

    From Culinary Artistry

  3. Which novel is There Will Be Blood based on?

    Answer: Oil! by Upton Sinclair

    From Depictions of Obsession

  4. What is the primary business of Daniel Plainview in 'There Will Be Blood'?

    Answer: Oil Prospecting

    From Oil Industry

  5. What is the film's genre blend?

    Answer: Comedy Romance

    From Romantic Chaos and Quirkiness

  6. Who plays the lead role of Barry Egan?

    Answer: Adam Sandler

    From Romantic Chaos and Quirkiness

  7. What does Eli Sunday ask Daniel to do in exchange for drilling rights in There Will Be Blood?

    Answer: Bless the well

    From Oil Industry Portrayals

  8. Who directed There Will Be Blood?

    Answer: Paul Thomas Anderson

    From Oil Industry Portrayals

All Paul Thomas Anderson quizzes