Paul McCartney Trivia

Every Paul McCartney trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paul McCartney questions and answers

  1. Which Wings album was the first to feature Joe English and Jimmy McCulloch?

    Answer: Venus and Mars

    From Band on the Run

  2. Which Beatles' member did Paul McCartney collaborate with on his solo album Flaming Pie?

    Answer: Ringo Starr

    From The Beatles' Influence on Paul's Solo Career

  3. Which Beatles song did Paul McCartney re-record for his solo album, Give My Regards to Broad Street?

    Answer: Eleanor Rigby

    From The Beatles' Influence on Paul's Solo Career

  4. What year was the Wings Over America tour?

    Answer: 1976

    From Live and Let Die

  5. What was the first song on the Band on the Run album?

    Answer: Band on the Run

    From Band on the Run

  6. Which member of Wings does not appear on the cover of Band on the Run?

    Answer: Henry McCullough

    From Band on the Run

  7. Which Wings album was the last to feature Henry McCullough?

    Answer: Red Rose Speedway

    From Band on the Run

  8. Which Wings album features the song Let 'Em In?

    Answer: Wings at the Speed of Sound

    From Band on the Run

All Paul McCartney quizzes